Afbeelding contactpersoon

Eva Korving

Medisch pedicure

Ontmoet Eva Korving. Zij is als medisch pedicure werkzaam bij Podozorg Spijkenisse.

Korte biografie

Ik ben moeder van 2 kleine kinderen en werkzaam als kleine zelfstandige bij Podozorg Spijkenisse. Mijn opleiding Medisch Pedicure heb ik in 2015 met succes afgerond. Voor de diabetische voet heb ik een contract met de podotherapiepraktijken Rondom, Avante en Hallux. Deze stellen het zorgprofiel vast. Afhankelijk van de hoogte van het zorgprofiel, komt de diabetes patiënt in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering.

Een eigen bedrijf voeren geeft mij alle vrijheid om beslissingen zelf te nemen en ideeën uit te werken en uit te voeren. Ik werk graag met mijn handen. Ortheses en nagelbeugeltechniek geven een welkome afwisseling naast mijn pedicurewerk. Ik merk dat het mij veel voldoening geeft om mensen te kunnen helpen en om ze, binnen de grenzen van mijn mogelijkheden, pijnvrij te laten lopen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.